Stephen Hawking pristupio Facebooku

 

Stephen Hawking pristupio Facebooku

Oduvijek sam se pitao u čemu je tajna postojanja svemira. Vrijeme i prostor mogu zauvijek biti misterij, ali to me nije spriječilo u potrazi. Veze među nama su beskonačne, a sad kad imam priliku, raduje me da ovo putovanje dijelim s vama. Budite znatiželjni, znam da ću ja uvijek biti. Dobro došli i hvala vam što posjećujete moju stranicu.”

Riječi su ovo možda i najpopularnijeg znanstvenika današnjice – Stephena Hawkinga – koji se ovim zapisom pridružio najvećoj društvenoj mreži na svijetu.

Ako je suditi prema prvom danu boravka Hawkinga na Facebooku, njegov profil bi trebao biti veoma ažuran. Do sada je profesor Hawking osim gore navedenog zapisa objavio zapis njegovog vlastitog ALS izazova i kratko izvješće sa STARMUS festivala na kojemu je sudjelovao. Čini se kako su fanovi oduševljeno prihvatili Hawkingovo pojavljivanje na Facebooku budući da je u 20-ak sati postojanja stranicu lajkalo preko 1 100 000 ljudi.

Hawkingovu Facebook stranicu možete pratiti ovdje. Ukoliko niste upoznati sa životom profesora Hawkinga svakako pogledajte zanimljiv dokumentarac iz prošle godine.

25-10-2014- 13-57-37

 

Hrvoje Krpan

Neznanje je pogonsko gorivo znanosti

You may also like...